3 °C

Altın Fiyat Arşivi
Altın Hesap Makinesi

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: YPG/PKK Suriye'nin geleceği için tehlikedir Zeytin Dalı Harekatı'nda iki Avrupalı terörist deşifre oldu Afrin şehidini son yolculuğuna binlerce kişi uğurlandı Şanlıurfa'da askeri araç dereye devrildi YPG/PKK'ya ait yeni tüneller tespit edildi YPG/PKK'lı teröristlere ait drone düşürüldü Başbakan Yıldırım Almanya'da sekiz ikili görüşme gerçekleştirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Beştepe'de kabul etti. Görüşmenin gündemi AK PartiMHP ittifakı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Münih'te devam eden 54. Uluslararası Güvenlik Konferansı kapsamında "Körfez'in Genişlemesi" konulu tartışma platformuna katıldı.
TSK, Afrinde terör örgütü PYD/PKKya yönelik Zeytin Dalı Harekatında iki Avrupalı örgüt mensubunu etkisiz hale getirdi.
Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Göksu Şafak Şahin'in cenazesi son yolculuğuna uğurlandı.
Şanlıurfa'da AkçakaleCeylanpınar hudut yolunda devriye gezen askeri araç dereye devrildi. Araçta bulunan 4 askerden 2'si kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. 2 asker ise kayboldu.
TSK ve ÖSO güçlerince ele geçirilen, Afrin'in batısındaki Racu'nun Şedya köyünde YPG/PKK'ya ait tünellere rastlandı
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında arama tarama faaliyeti yürüten özel birlikler, Afrin'in batı bölgesinde teröristlerce kullanılan bir drone düşürüldü.
Başbakan Binali Yıldırım, Almanya'daki temasları kapsamında sekiz ikili görüşme gerçekleştirdi.
Yazarlar

Ömer Altunok