18 °C

Altın Fiyat Arşivi
Altın Hesap Makinesi

Haberler

AK Parti'den CHPİYİParti ittifakına ilk yorum Yakalanan terörist, PKK'nın siyasi parti oyununu anlattı CHP'den 15 vekil istifa etti Başbakan Binali Yıldırım konuşuyor 23 Nisan ne zaman çocuk bayramı oldu? YPG/PKK'nın inleri tek tek yok edildi Mehmetçiğe yeni kamuflaj İETT'nin sürücüsüz aracının detayları belli oldu
AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP'li vekillerin İYİ Parti'ye geçmesi için, "Mustafa Kemal'in 95 yıllık partisini, 'okeye dördüncü arayan' bir parti haline getirdiler" dedi.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında itirafçı olan A.A, terör örgütü PKKnın şehirlerdeki faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
CHP'den 15 vekil istifa ederek, İYİ Parti'ye geçti. Böylelikle İYİ Parti'nin TBMM'de grup kurması sağlanacak.
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Bahar Yıldırım İlkokulu ve Havva Yıldırım Anaokulu açılış törenine katılacak.
Mustafa Kemal Atatürkün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1921'den beri Milli Bayram olarak kutlanıyor.
Ülke genelinde 24 Temmuz 2015'ten itibaren terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonlarda, 16 bin 650 terörist etkisiz hale getirildi.
TSKde yeni üniformaların üretimine hız verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve komuta kademesinin de giydiği yeni kamuflaj Temmuz başına kadar birliklere dağıtılacak.
İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri'nin İETT geçtiğimiz günlerde tanıttığı sürücüsüz araç projesinin detayları ortaya çıktı.
Yazarlar

Ömer Altunok